ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ РІВНЕНСЬКОГО ПРИРОДНОГО ЗАПОВІДНИКА!

Сподіваємося, що інформація, яку Ви тут знайдете, буде корисною та сприятиме збереженню довкілля.

Звертаємо Вашу увагу, що даний сайт перебуває в процесі наповнення, тож інформація про структуру та діяльність заповідника буде публікуватися по мірі підготовки матеріалів.

  Засідання НТР

    15 жовтня у змішаному форматі відбулося чергове засідання Науково-технічної ради Рівненського природного заповідника.


Під час засідання вдалося обговорити ряд питань, зокрема:
- Внесення змін до складу НТР Рівненського ПЗ (доповідач: секретар Науково-технічної ради Lidiia Bachuk)
- Звіт щодо виконання попередніх рішень НТР (доповідач: заступник директора з наукової роботи, Mikhaylo Franchuk )
- Про стан справ щодо ревізії флори та фауни масиву Переброди Рівненського ПЗ за 2024 рік (доповідач: заступник директора з наукової роботи, Mikhaylo Franchuk)
- Про стан справ щодо підготовки конференції з нагоди 25-річчя установи (доповідач: заступник директора з наукової роботи, Mikhaylo Franchuk)
- Погодження проекту наукового обґрунтування з відновлення гідрологічного режиму масивів Сомине та Сира Погоня Рівненського ПЗ. (доповідач: доцент кафедри землеустрою, кадастру моніторингу земель та геоінформатики Національний університет водного господарства та природокористування, к.т.н. Корбутяк В.М.; співдоповідач: заступник директора з наукової роботи, Mikhaylo Franchuk).


Також на засіданні професор кафедри екології, географії та туризму Рівненського державного гуманітарного університету, к.г.н., доцент Мартинюк В.О. представив проміжні результати досліджень озера Сомине Рівненського ПЗ.