ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ РІВНЕНСЬКОГО ПРИРОДНОГО ЗАПОВІДНИКА!

Сподіваємося, що інформація, яку Ви тут знайдете, буде корисною та сприятиме збереженню довкілля.

Звертаємо Вашу увагу, що даний сайт перебуває в процесі наповнення, тож інформація про структуру та діяльність заповідника буде публікуватися по мірі підготовки матеріалів.

  Засідання НТР

    15 жовтня у змішаному форматі відбулося чергове засідання Науково-технічної ради Рівненського природного заповідника.


Під час засідання вдалося обговорити ряд питань, зокрема:
- Внесення змін до складу НТР Рівненського ПЗ (доповідач: секретар Науково-технічної ради Lidiia Bachuk)
- Звіт щодо виконання попередніх рішень НТР (доповідач: заступник директора з наукової роботи, Mikhaylo Franchuk )
- Про стан справ щодо ревізії флори та фауни масиву Переброди Рівненського ПЗ за 2024 рік (доповідач: заступник директора з наукової роботи, Mikhaylo Franchuk)
- Про стан справ щодо підготовки конференції з нагоди 25-річчя установи (доповідач: заступник директора з наукової роботи, Mikhaylo Franchuk)
- Погодження проекту наукового обґрунтування з відновлення гідрологічного режиму масивів Сомине та Сира Погоня Рівненського ПЗ. (доповідач: доцент кафедри землеустрою, кадастру моніторингу земель та геоінформатики Національний університет водного господарства та природокористування, к.т.н. Корбутяк В.М.; співдоповідач: заступник директора з наукової роботи, Mikhaylo Franchuk).


Також на засіданні професор кафедри екології, географії та туризму Рівненського державного гуманітарного університету, к.г.н., доцент Мартинюк В.О. представив проміжні результати досліджень озера Сомине Рівненського ПЗ.

Немає коментарів:

Дописати коментар