ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ РІВНЕНСЬКОГО ПРИРОДНОГО ЗАПОВІДНИКА!

Сподіваємося, що інформація, яку Ви тут знайдете, буде корисною та сприятиме збереженню довкілля.

Звертаємо Вашу увагу, що даний сайт перебуває в процесі наповнення, тож інформація про структуру та діяльність заповідника буде публікуватися по мірі підготовки матеріалів.

National Moth Week

                                Запрошуємо до дослідження метеликів протягом

National Moth Week проводиться у всьому світі протягом останнього повного тижня липня (у 2018 році – у період з 21 по 29 липня). Він присвячений красі, життєвим циклам та місцям проживання метеликів. Метеликолюби будь-якого віку запрошуються до вивчення, спостереження та реєстрації метеликів на своїх подвір’ях, у парках та околицях. National Moth Week надає всім унікальну можливість стати вченим-аматором і зібрати наукові дані про метеликів (денних чи нічних). Через партнерські зв'язки з основними онлайн-сховищами біологічних даних (в Україні найпоширеніший http://ukrbin.com/) учасники National Moth Week, надавши дані своїх спостережень, можуть допомогти оновити карту поширення метеликів та надати необхідну інформацію про біорізноманіття метеликів навколо земної кулі.
Регіональний рік метеликів передбачає проведення різнопланових заходів, і Тиждень метеликів – чудова нагода дізнатися про світ цих дивовижних комах трохи більше! Зокрема, протягом Тижня метеликів буде проведена екскурсія екологічною стежкою «В гостях у чорного лелеки» та територією урочища «Дубки», спрямована на дослідження видового різноманіття метеликів краю. Ну а на завершення Тижня метеликів охочі мають змогу взяти участь у вивченні нічних видів метеликів, завітавши до адмінприміщенні Рівненського природного заповідника, де 27 липня о 19.00 відбудеться пізнавальний захід «Ніч метеликів».
Деталі: (03655) 3-47-63; е-mail: rpz-10@ukr.net; ekoosvitarpz@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар