ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ РІВНЕНСЬКОГО ПРИРОДНОГО ЗАПОВІДНИКА!

Сподіваємося, що інформація, яку Ви тут знайдете, буде корисною та сприятиме збереженню довкілля.

Звертаємо Вашу увагу, що даний сайт перебуває в процесі наповнення, тож інформація про структуру та діяльність заповідника буде публікуватися по мірі підготовки матеріалів.

Всесвітній день мігруючих птахів

Щороку другі вихідні травня відзначається Всесвітній день мігруючих птахів. У 2018 році він припадає на 12-13 травня та пройде під символічним гаслом «Об’єднання наших голосів для збереження птахів».
Всесвітній день мігруючих птахів спрямований на підвищення обізнаності широкої громадськості про необхідність прийняття невідкладних заходів щодо охорони перелітних птахів та середовища їх безпосереднього проживання. 

Вже вкотре Рівненський природний заповідник долучається до цього заходу. У 2018 році працівники установи організовують орнітологічний табір протягом 13-14 травня в урочищі "Вовчі гори", неподалік села Костянтинівка Сарненського району. Захід передбачає спостереження за птахами під час екскурсії навколо водойми; лекції про Всесвітній день мігруючих птахів, орнітофауну нашого регіону та методи досліджень міграційних шляхів пернатих. А також встановлення орнітологічних сіток з подальшим кільцюванням птахів. 

Отож, запрошуємо всіх бажаючих разом відзначити День мігруючих птахів, дізнатися більше про міграцію пернатих та взяти участь у кільцюванні птахів.
Рекомендуємо із собою мати оптичні прилади (фототехніка, біноклі, оптичні труби), одяг по погоді. За сприятливої погоди можна влаштувати обідній пікнік (їжу мати із собою).
Зголоситися та дізнатися деталі можна за електронною адресою rpz-10@ukr.net, або за телефоном 0980833879 (Ростислав Журавчак)

Немає коментарів:

Дописати коментар