ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ РІВНЕНСЬКОГО ПРИРОДНОГО ЗАПОВІДНИКА!

Сподіваємося, що інформація, яку Ви тут знайдете, буде корисною та сприятиме збереженню довкілля.

Звертаємо Вашу увагу, що даний сайт перебуває в процесі наповнення, тож інформація про структуру та діяльність заповідника буде публікуватися по мірі підготовки матеріалів.

 

         УВАГА конкурс!!!! 

        Рівненський природний заповідник за участі знаного орнітолога, члена ради Західного орнітологічного товариства, депутата Сарненської міської ради Олександра Добринського оголошуює конкурс з нагоди Міжнародного зимового обліку птахів населених пунктів:

«Підгодуй та сфотографуй зимового птаха»

Конкурс проходитиме з 17 січня по 13 лютого 2022 р в два етапи.

І етап – «Як ми допомагаємо птахам взимку»

Для участі в І етапі конкурсу потрібно:

Ø відзняти відео процесу виготовлення годівнички, розміщення її в себе на подвір’ї, в саду, на підвіконні та процесу підгодівлі зимових птахів. Проявіть свою креативність та реалізуйте творчі задуми, щоб ваша годівничка була особливою;

Ø надіслати на електронну адресу Рівненського природного заповідника (ekoosvitarpz@ukr.net) або в приватні повідомлення сторінки заповідника у Фейсбук (Рівненський природний заповідник Nature Reserve Rivnenskyi). До кожного відео додайте Word документ з датою та місцем зйомки; дані про автора: ПІБ, вік, контактний телефон/адресу; для учнів – навчальний заклад. Вік учасників необмежений.

Відео будуть розміщенні на сторінці заповідника в мережі Фейсбук де відбуватиметься голосування. Три учасники, які наберуть найбільшу кількість вподобань отримають цінні подарунки.

         ІІ етап – «Фотополювання»

Для участі в ІІ етапі конкурсу потрібно:

Ø    сфотографувати найбільшу кількість птахів.

Ø  надіслати на електронну адресу Рівненського природного заповідника (ekoosvitarpz@ukr.net) або в приватні повідомлення сторінки заповідника у Фейсбук (Рівненський природний заповідник Nature Reserve Rivnenskyi). Кожен учасник повинен додати  до фото Word документ з датою та місцем зйомки; дані про автора: ПІБ, вік, контактний телефон/адресу; для учнів – навчальний заклад. Вік учасників необмежений.

Ø  фотографія птаха повинна бути достатньої якості, щоб було зрозуміло який вид птаха там зображений;

Ø   кількість фото від одного учасника не обмежена

Три учасники, які сфотографують найбільшу кількість видів зимової орнітофауни отримають цінні подарунки.

    До конкурсу не допускатимуться роботи з інтернет джерел, роботи свійських, одомашнених птахів, птахів, що утримуються в неволі, а також роботи без дотримання вимог конкурсу.

    Всі переможці будуть нагороджені призами від Рівненського природного заповідника та Олександра Добринського.

Тож долучайтеся, а ми з нетерпінням чекаємо на ваші роботи!!!

Роботи прийматимуться до 13 лютого 2022 р. включно.


                                    координатор конкурсу Юлія Костецька

Немає коментарів:

Дописати коментар